Bridal

Allereerst, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 

Jullie trouwdag moet onvergetelijk en vooral onbezorgd zijn. Opgemaakt worden door een professionele visagiste en hairstyliste is dan ook het perfecte begin van een onvergetelijke trouwdag.

Op jullie trouwdag kom ik bij je thuis of op de trouwlocatie om je bruidskapsel en bruidsvisagie te verzorgen, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Van tevoren hebben we al een proef gedaan, zodat je precies weet hoe je er op de dag zelf uit zal gaan zien.De proefsessie is geen optie maar een must!

De proef doe ik bij voorkeur bij mij in de salon en deze plannen we ongeveer zes weken van te voren. Eerder mag natuurlijk ook.
Tijdens de proef neem ik ruim de tijd voor je make-up en kunnen we meerdere kapsels uitproberen, mocht je nog niet precies weten wat je wilt. Een proefsessie voor bruidsmake-up en een bruidskapsel duurt maximaal 3 uur. De proefsessie

Ik werk met professionele make-up producten zoals M.A.C, Anastacia, Urban Decay en NYX. Deze zorgen ervoor dat jouw bruidsmake-up de gehele dag en avond goed blijft zitten. Daarnaast heb ik speciaal voor de bruiden met een gevoelige huid de make-up lijn van Zao Essence of Nature in mijn salon. Deze make-up is vegan én dierproefvrij.

De prijs van een bruidsmake-up is € 150 en voor een bruidskapsel €150.
De prijzen zijn inclusief proef en exclusief de reiskosten à € 0,40 per gereden kilometer.

Is de trouwlocatie verder dan een half uur rijden van mijn woonplaats Herkenbosch (Nl) zullen er ook bruilofstgasten gebruik van mijn diensten moeten maken.

Alleen binnen een straal van 25 kilometer kun je mij boeken voor je Bruidskapsel óf Bruidsvisagie. Buiten deze straal alleen voor beiden dus, zowel Bruidskapsel én Bruidsvisagie.

Per bruiloftsgast is de prijs voor de visagie €40.
Per bruilofstgast is de prijs voor een hairstyling €40.

Mocht je graag willen kijken of de klik er is? Maak gerust een  afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

© 2020 - 2023 Mooi bij Maaike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel