Trainingen

Let’s be creative together!

Mijn passie voor hairstyling en visagie geef ik graag door aan anderen. In de afgelopen jaren heb ik door mijn werk als hairstyliste en visagiste veel ervaring opgedaan. Veel van deze technieken heb ik mijzelf aangeleerd, maar ik volg ook met regelmaat trainingen in binnen- en buitenland om up to date te blijven van de laatste trends en om mijzelf te blijven inspireren .

In het vlechten en opsteken heb ik verschillende trainingen ontwikkeld. Deze zijn gebaseerd op technieken die ik zelf veel gebruik bij mijn klanten. Ik kan je dan ook precies vertellen welke technieken goed werken bij welk haartype.

Ik heb bewust gekozen voor trainingen van 4 uur en niet voor hele opleidingen. Zo kun je zelf bepalen welke technieken bij jou als professional als ook jouw klanten passen.

In mijn salon in Nederland geef ik de trainingen in kleine groepjes van 4 tot 6  personen. Maar ik geef ook door heel Nederland en Belgie op verschillende locaties trainingen. Bijvoorbeeld bij andere salons en groothandels zoals Hairco en Dhs Haircosmetics.

                       

 

© 2020 - 2022 Mooi bij Maaike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel