Workshops

Workshop Basis Vlechten

In deze basis workshop zal ik je de beginselen leren van het vlechten. We gaan verschillende twee en drie strengen vlechten behandelen,

zoals het in-en opvlechten, als ook de vissengraat en een aantal snelle technieken.

De workshop kost €40 inclusief gebruik van materialen en na afloop krijg je een goodie bag zodat je thuis gelijk aan de slag kunt.

Tevens ontvang je een hand-out per email met daarin een beschrijving en afbeeldingen van de vlechttechnieken die we behandeld hebben. Heb je na het volgen van de basis workshop de smaak te pakken of kun je al basis vlechten? Dan is er een mogelijkheid tot het vervolg vlechten voor gevorderden.

Workshops vlechten vinden plaats vanaf 3 tot 4  personen in mijn salon te Herkenbosch. Vorm je een grotere groep dan 4 personen? Dan kan ik ook op locatie komen voor een workshop. De prijs is het zelfde er komen alleen reiskosten á €0,40 per gereden kilometer bij.

Wil jij een vlecht workshop plannen, vorm dan een groepje van minimaal 3 personen en neem contact op. We kunnen dan in overleg een datum plannen bij mij in de salon of op locatie.

 

© 2020 - 2023 Mooi bij Maaike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel